Gratis verzending!! Levering binnen 1 tot 3 werkdagen           Persoonlijke service
NEEM CONTACT OP + 31-535382126

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren:
Bij de bestelling ontvang je van ons een retour formulier: vermeld hierop je ordernummer, artikel, reden retour. Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na je bestelling de producten gratis te retourneren. Als je een product wilt retourneren kun je een retourinstructie aanvragen bij de klantenservice. De klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer. Met behulp van de retourinstructie kan je het pakket gratis aan ons retourneren:
MLA B.V.
Email: info@kuukn.com
Telefoon nr: 053-5382126

Let op: heb je via BOL.com besteld? Dan kun je je retour via BOL.com aanmelden en ontvang je via die weg een retourlabel.

Algemene retour voorwaarden:
Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen (je dient de retourmelding te doen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de zending aan ons retour te sturen, wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending weer terugboeken op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald. Heb je op rekening betaald dan zal betaalverplichting komen te vervallen)

Let op: stuur altijd een kopie van de pakbon mee met de retourzending. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourzending voor eigen rekening. Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd.
Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Dit geldt tevens voor producten waarbij het retourlabel op het artikel zelf is geplakt (denk hierbij aan schoenendozen, cadeau dozen, doe er altijd een extra verpakking omheen en plak daar de retourlabel op)
Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Producten blijven eigendom van KUUKN.com tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Mocht de inhoud van het retourpakket niet overeenkomen met de aangemelde retourmelding, dan zijn we genoodzaakt de kosten hiervan in rekening te brengen.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar Garantie en Klachten. De hierboven genoemde voorwaarden beperken op geen enkele wijze het herroepingsrecht.

Retour in verband met verkeerde en/of beschadigde producten: H
Heb je een verkeerd artikel ontvangen of een beschadigd artikel? Dat hoort natuurlijk niet, we helpen je graag om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Maak een retour formulier aan waarbij je duidelijk de retourreden aangeeft. Bij een beschadigd artikel kun je direct een foto met de melding meesturen. Je ontvangt dan niet direct een retourlabel omdat wij de retouraanvraag nog moeten beoordelen. Bij akkoord hoef je niet voor de retourzending te betalen uiteraard, je ontvangt zo snel mogelijk een retourlabel van ons.

 

Terugbetaling:
Het verwerken van een retourzending duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door Pay.nl teruggestort op je (bank)rekening of creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van je bestelling. Houd er rekening mee dat wanneer je hebt betaald met een creditcard de bijschrijving wellicht pas zichtbaar is op je eerstvolgende overzicht.