Gratis verzending vanaf € 39,- Levering binnen 1 tot 3 werkdagen           Persoonlijke service
NEEM CONTACT OP + 31-535382126

Privacy policy

Kuukn.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.
Kuukn.com gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Betaling van je bestelling verloopt via Pay.nl of Afterpay (achteraf betalen), met uitzondering van betalen bij afhalen.

• Voor achteraf betalen via Afterpay voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.

• Voor betaling via Pay.nl zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.

• Voor betaling via Afterpay zijn je naam, adres en geboortedatum nodig. Betaling gaat via de beschermde omgeving van Pay.nl

• Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal één keer per week de nieuwsbrief met daarin de laatste producten.

• Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen we je naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben we voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig

• Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Kuukn.com werkt samen met de volgende partijen:

• Parcel.nl ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.

• Pay.nl Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Pay.nl voor meer informatie ( https://www.pay.nl/privacybeleid)

• Nubix.nl is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Nubix. Zij hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

• Channable is een tussenpersoon die de link maakt tussen een aantal verkoopplatvorms en mijn webshop. Ook zorgt dit bedrijf ervoor dat de gedane orders weer teruggekoppeld worden naar mijn webshop. Channable ontvangt hiervoor je naam, adresgegevens en e-mailadres. Met Channable heb ik een verwerkingsoveeenkomst afgesloten.

Daarnaast gebruikt Kuuk’n cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies


Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
• Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

• Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
• Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

• Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

• Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

• Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

• Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Kuukn.com verkoopt je gegevens niet

Kuukn.coml zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag kunnen maximaal 7 jaar bewaard worden. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien

Als betrokkene heb je de volgende rechten:

-Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
-Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
-Het laten corrigeren van fouten
-Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
-Intrekken van toestemming
-Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Kuukn.com en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Jouw rechten:

Als betrokkene heb je de volgende rechten:

• conform art. 15 AVG heb je het recht om informatie op te vragen over je persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven;

• conform art. 16 AVG heb je het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te eisen;

• conform art. 17 AVG heb je het recht te verzoeken om verwijdering van jouw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking
– het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen;
– een wettelijke verplichting na te komen;
– om redenen van algemeen belang, of
– voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;

• conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te vragen, voor zover
– jij de juistheid van de gegevens ontkent;
– de verwerking onrechtmatig is, maar jij weigert deze te wissen;
– we de gegevens niet langer nodig hebben, maar je hebt ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen
of te verdedigen, of
– tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG;

• conform Art. 20 AVG heb je het recht om jouw persoonlijke gegevens die je ons verstrekt hebt, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machineleesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen;

• Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kun je contact opnemen met de toezichthoudende instantie van jouw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Contactgegevens

Kuuk.com
Elferinksweg 10
7586 BM Overdinkel